Фирма "СУПЕР" ООД е директен вносител на употребявани японски трактори и мотокари. Разполагаме със собствена база за предварително качествено и цялостно обслужване на тракторите преди пускането им на пазара.

Ние предлагаме трактори на реномирани японски марки доказали качеството си на работа, като: "YANMAR", "KUBOTA", "MITSUBISHI", "ISEKI", "HINOMOTO", "SATOH", "SHIBAURA" и др.
Мотокари Toyota, Mitsubishi, Nissan и др.

Фирма "СУПЕР" ООД притежава собствена сервизна база и високо квалифициран персонал. Организираме безплатен транспорт в страната и северна Гърция. Предлагаме специални отсъпки за нашите постояни клиенти.

Изложените от нас цени са калкулирани съобразно екстрите, които съответната машина притежава. Селскостопанската техника е гарантирано икономична, надеждна и с дълъг живот на експлоатация, като разполагаме с разнообразие от мощности. Предлаганата от нас техника значително ще подобри качеството Ви на работа. Гаранция за разнообразен избор, качествена техника и отлично обслужване е партньорството Ви с фирма "СУПЕР" ООД.